Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

εκτυπωσεις, επιγραφες, διαφημιστικα, φυλλαδια, επιγραφες, ψηφιακή ...

εκτυπωσεις, επιγραφες, διαφημιστικα, φυλλαδια, επιγραφες, ψηφιακή ...

Με 10 (δέκα) χρόνια εμπειρία και προασπάθεια στο χώρο της διαφημιστικής προβολής, έχουμε καταφέρει να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς τιμής - ποιότητας σε ότι αφορά διαφημιστικά & επαγγελματικά έντυπα, επιγραφές, σελίδες internet (joomla), ψηφιακές εκτυπώσεις ,επιχειρηματικα (διαφημιστικά) δώρα, ψηφιακές αυτοκόλλητες ταπετσαρίες και πάρα πολλά άλλα που μπορείτε είτε να τα δείτε μέσα στον ιστοχώρο μας είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Βρισκόμαστε στην πολή της Ιεράπετρας στην Κρήτη και δραστηριοποιούμαστε εντός και εκτός Κρήτης.
ΑΠΛΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ !!!
Σελίδες INTERNET.
Με λιγά λόγια έχουμε τον τρόπο να φτιάξουμε για εσάς και την επιχείρηση σας μία ιστοσελίδα απόλυτα λειτουργική και άρτια αισθητικά με κόστος που τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνάει τα 100€
Εντυπα, Εκτυπώσεις, Φυλλάδια
Υπάρχουν όλες οι λύσεις σε ότι αφορά διαφημιστικά φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, επαγγελματικά έντυπα και μία πολύ μεγάλη γκάμα ψηφιακών εκτυπώσεων και offset.

Ψηφιακή εκτύπωση - Γιγαντοεκτυπώσεις - Ταπετσαρίες
Χρησιμποιώντας τα πιο αξιόπιστα υλικά της παγκόσμιας αγοράς ζητήστε μας λύσεις σε ψηφιακή εκτύπωση μεγάλων διαστάσεων, ντύσιμο αυτοκινήτου, ντύσιμο τοίχου, εκτύπωση ταπετσαρίας, αυτοκόλλητης και μη και οτιδήποτε άλλο μπορέι να εφαρμοστεί εκτύπωση μικρού , μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.
Επιχειματικά δώρα - Διαφημιστικά είδη
Μεγάλη γκάμα σε διαφημιστικά είδη (στυλό, αναπτήρες, μπρελόκ, μαγνητάκια, είδη γρταφείου, ρολόγια , και πολλά πολλά άλλα)
Επιγραφές - Διαφημιστικές Κατασκευές - Συστήματα Προβολής
Εχοντας τη δυνατότητα σχεδόν απόλυτα κάθετης παραγωγής, αφού όλες οι διαφημιστικές κατασκευές κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στους χώρους μας, μπορούμε να βρούμε την ιδανική λύση για την επιγραφή της επιχείρησης σας και να εφαρμόσουμε σε διαφημιστική επιγραφή οποιαδήποτε ιδέα μπορείτε να έχετε.

εκτυπωσεις, επιγραφες, διαφημιστικα, φυλλαδια, επιγραφες, ψηφιακή ...

εκτυπωσεις, επιγραφες, διαφημιστικα, φυλλαδια, επιγραφες, ψηφιακή ...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου