Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

SOP INTERNET - ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

SOP INTERNET - ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

 
 Η SOP Internet ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2001, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και την πρώτη εξειδικευμένη δικτυακή πύλη για το γάμο, το www.gamosorganosi.gr. Έκτοτε, χάρη και στην ενθουσιώδη ανταπόκριση που βρήκε η κίνηση αυτή, τόσο από τα μελλόνυμφα ζευγάρια, όσο και από τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, η SOP Internet αναπτύσσεται ραγδαία, υποστηρίζοντας πλέον περισσότερες από 100 δικτυακές πύλες που λειτουργούν αυτόνομα αλλά και υποστηρικτικά με το www.gamosorganosi.gr

Στην πορεία, η επιθυμία από μέρους των επιχειρήσεων για περισσότερες λύσεις δημιουργικής και αποτελεσματικής προβολής, αλλά και η ανάγκη των μελλόνυμφων ζευγαριών στη Β. Ελλάδα για περισσότερες ιδέες και συμβουλές γύρω από το γάμο, οδήγησε στην ανάπτυξη του περιοδικού «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ». Τρία χρόνια αργότερα, στις αρχές του 2006, προστέθηκε στη γκάμα των προϊόντων η έκδοση ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ’’ μαζί με το ένθετο “ΚΟΣΜΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”.

Σήμερα η SOP Internet διαθέτει ένα δυναμικό δίκτυο πωλητών, με έδρα την Θεσσαλονίκη .
Στόχος είναι η ανάδειξη της SOP Internet στην ηγετική θέση του χώρου των εξειδικευμένων δικτυακών πυλών ( vortals ) με διαρκή αναβάθμιση και εξειδίκευση σε προϊόντα με αντικείμενο το γάμο και το παιδί.

 

SOP INTERNET - ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

SOP INTERNET - ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου