Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Διαφημιστικά φυλλάδια - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Διαφημιστικά φυλλάδια

 

  Από τα τέλη του 2008 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συνεργασίας με διάφορα τυπογραφεία, εντός Ελλάδος, με στόχο αφενός την μείωση των κοστολογίων των τυπογραφικών εντύπων μαζικής διανομής αλλά επίσης την βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας κρατώντας πάντα την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα.

Πέντε χρόνια μετά και μερικά εκατομμύρια διαφημιστικά φυλλάδια και πολλές συνεργασίες με τυπογραφεία καταλήξαμε σε δύο για τις συνεκτυπώσεις και 9 για μεμονωμένες εκτυπώσεις τυπογραφεία για τα οποία έχουμε πλέον βεβαιωθεί όχι μόνο για την ποιότητα τους αλλά και για την ευελιξία που διαθέτουν οι άνθρωποι που τα στηρίζουν.

Βελτιώσαμε τόσο την ταχύτητα εκτύπωσης όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών και διαδικασιών μας.

Σε αυτά τα 5 χρόνια μάθαμε πολλά και θέλουμε να μάθουμε ακόμα περισσότερα.

Στόχος μας θα είναι πάντα η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και σε αυτόν τον στόχο θα παραμείνουμε πιστοί.

Σε μια εποχή που η Ελληνική πραγματικότητα περνά την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων 50-60 χρόνων και η Ελληνική αγορά έντυπου βρίσκεται σε βαθιά πτώση , τώρα περισσότερο από ποτέ η ανάγκη να παραμείνει η εγχώρια παραγωγή εντύπου και ποιοτική αλλά και ανταγωνιστική γίνεται μονόδρομος και απαιτεί να κάνουμε όχι μόνο ένα βήμα αλλά ένα άλμα προς τα εμπρός !

Σε αυτό το άλμα δεν είμαστε μόνοι . Μαζί με εσάς και τους συνεργάτες μας θα είμαστε εδώ να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς συνεργάτες και πελάτες που με την προτίμηση σας μας δώσατε την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι.

 

Διαφημιστικά φυλλάδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου